Sampaikan Rindu – OST Bunga Merah Punya

Posted: March 25, 2013 in Madah, Muzik, Pandangan Sendiri, Scene yang best

fuuuhhhhhhh….. mmg layan la lagu nie… walaupun suara penyanyi pempuan tu memang out…

kisahnyer hari tu baru nak lelap2 ayam sambil tidokan anak.. tiba-tiba dengar lagu ni kat tv… sambil mata terpejam tu leh rasa la feel lagu ni.. tu yang hari ni sibuk cari lagu ni kat youtube… jumpe… huhuhuhu… seronok nyer…

kalau korang nak tahu sinopsisnyer g la google sendiri… aku bukan nak buat sinopsis citer ni.. kat sini korang leh layang klip dari youtube ni…

JOM !!!!!!!!

ade lirik sket…

Comments
  1. norrshakor says:

    hehehe..ok lah jugak lagu ni..suara pompuan tu out la..
    tidokan anak ke ayah yg tertido dengar lagu ni..kuang!kuang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s